Yrityksille ja työyhteisöille

LUONNON TARINAT, luontoretket- ja seikkailut

LUONNON TARINAT sisältävät niin perinteisiä metsäretkiä, luonnon ja eläinten tarkkailua, luontoseikkailuja perheille metsätonttujen matkassa kuin metsiin liittyvän mytologian, perinteiden ja historian esittelyä.

Retket järjestetään tilauksesta ja sisältö voidaan suunnitella asiakkaan toiveiden mukaan eri teemoin. Retket suuntautuvat Etelä-Karjalan metsiin ja järviluonnon äärelle, lähtöpaikka ja kohde määräytyvät asiakkaan toiveiden sekä sisällön vaatimusten mukaan.

Esimerkkejä

  • Onki- / metsäretki perinteiseen tapaan. Lähdetään rauhoittumaan kauniiseen metsäluontoon. Ryhmäkoko max 15 henk. Hinta alkaen 300 € / ryhmä (alkaen 20 € / henkilö).
  • Tapion kierros. Metsän tarinoita ja mytologiaa esittelevä retki aikuisille. Kesto 1½-2 tuntia. Ryhmäkoko max 20 henk. Hinta alkaen 1000 € (alkaen 50 € / henkilö).
  • Opastetut retket kulttuuria ja historiaa sisältäviin luontokohteisiin. Ryhmäkoko max 50 henk. Hinnat alkaen 300 € (alkaen 6 € / henkilö). (Huom: Ruokolahde kirkonmäki erillishintaan)
  • LUONTOON! Opastetut metsäretket, joilla tutustutaan luonnon monimuotoisuuteen asiantuntijoiden avulla. Mahdollisuus erityisteemoihin sekä toiminnallisuuteen (mm. käsitöitä luonnonmateriaaleista, pelejä ja leikkejä). Kesto teemasta ja toiminnasta riippuen 1-3 tuntia. Ryhmäkoko max 30 henk. Hinnat alkaen 500 €

OPASTETUT KIERROKSET RUOKOLAHDEN KIRKONMÄELLÄ JA MUISSA KULTTUURIKOHTEISSA

Kohteista saa enemmän irti oppaan johdolla! Esimerkiksi Ruokolahden maankuululle, Etelä-Karjalan kauneimmaksikin paikaksi nimetylle kirkonmäelle pääset tutustumaan Ruokolahden eukon ja ukon johdolla. Kirkonmäellä on Albert Edelfeltin maalausmaisemien lisäksi runsaasti mielenkiintoista nähtävää, mm. talvisodan suurimman ilmataistelun maisemat, kotiseutumuseo ja ulkomuseoalue, jonka päärakennuksessa Ruokolahti-talolla Kesäkahvila Kaiku pitää majaansa.

Järjestämme opastettuja ja draamallisia kierroksia myös muihin kohteisiin tarvittaessa! Näitä ovat Salpalinjan kohteet, Ruokolahden 1700-luvun lopulla rakennetut kanavat, linnoitukset ym. kulttuurikohteet. Oppaina voivat eukon ja ukon lisäksi toimia esimerkiksi lapsiryhmille tai perheille myös mm. metsätontut Varpu ja Naava tai Remppu Riihitonttu!

Opastettujen kierrosten hinnat alkaen 75 €.

TAPAHTUMATUOTANTO

Suunnittelemme ja toteutamme puolestasi toiveittesi mukaisen tapahtuman alusta loppuun! Tapahtumajärjestämisen ammattilaisina meillä on laaja yhteistyöverkosto ja saat yhdellä puhelinsoitolla kauttamme koko ”kattauksen” tarvittaessa; ohjelman, tilat, lupahakemusten täytön, järjestyksenvalvojat, äänentoiston… Voimme toteuttaa myös vain jonkin tarvitsemasi osa-alueen tapahtumaasi, esimerkiksi osan ohjelmasta, esiintyjiä tilaisuuteesi tai vaikkapa järjestyksenvalvonnan. Esimerkkeinä tällä tavoin joko kokonaan toteuttamistamme tapahtumista tai niistä, joissa olemme olleet jotakin osa-aluetta tekemässä, mainittakoon Etelä-Karjalan Yrittäjien maakunnalliset juhlat, Metkuillaan – lasten suurkuorokonsertit ja tilatut iltamakiertueet. Kuntien tilauksesta olemme toteuttaneet mm. kansallisten juhlapyhien juhlia (itsenäisyys- ja veteraanijuhlat), konsertteja, teatteriesityksiä, harrastusmessuja sekä kyläjuhlia ja koululaistapahtumia.

Voimme myös järjestää ryhmäsi retkipäivän Etelä-Karjalassa alusta loppuun toiveittesi mukaan sopien eri kohteet, ruokailut ym. Saat koko kokonaisuuden yhdellä yhteydenotolla tarvitsematta kaivella erikseen joka kohteen puhelinnumeroita ja muita tietoja. Helppoa, eikö?

Meillä on myös omaa tapahtumatuotantoa. Järjestämme vuosittain mm. luontopäiviä, elonkorjuutapahtumia, joulumarkkinoita, lasten seikkailupäiviä, iltamia, yhteislauluiltoja ym. Näistä ajankohtaiset tiedot löytyvät parhaiten facebook-sivuiltamme. Kannattaa seurailla ja tulla suuremmallakin joukolla mukaan kyläkarkeloihin!

TIIMI- JA TYHY-OHJELMAT

Kaipaako kokouksesi mukavaa väliohjelmaa asian lomaan? Tai haluaisitko järjestää tiimillenne / työporukallenne mukavan, yhteishenkeä nostattavan päivän tai illanvieton?

Meiltä löytyy vaihtoehdoiksi esiintyjiä laidasta laitaan eri tilaisuuksien viihdyttäjiksi, ohjelmakokonaisuuksia vaikkapa illallisen lomaan tarjottavaksi ym. Tai voimme viedä teidät luontoretkelle uskomattoman upeisiin kohteisiin tai voimme järjestää teille tiimihenkeä nostattavia kisailuja, joissa hyödynnetään suomalaisesta iltamaperinteestä tuttuja kilpailuja, hulluja suomalaisia lajeja sekä itse kehittämiämme kisoja.

Kesto voi vaihdella tilanteesta ja tarpeistanne riippuen kuten sisältökin, joten kysy näistä tarjous erikseen!

ÄÄNENTOISTOT

Meiltä ja kauttamme löytyy äänentoistojärjestelmiä sisä- ja ulkokäyttöön. Tarvittaessa huolehdimme koko tapahtumasi äänentoistosta.  Kysy tarjous! 

OHJELMA- JA ESIINTYJÄVÄLITYS

Tuotamme, välittämme ja etsimme ohjelmia ja esiintyjiä kaikenlaisiin tapahtumiin.  Olemme mm. järjestäneet ohjelmaa eri tahojen pikkujouluihin, eläkeläistapaamisiin, lasten tapahtumiin, ansiomerkkien jakotilaisuuksiin, yritysten ja yhteisöjen henkilökunnan tapahtumiin jne. 

Kysy

  • ohjelmakokonaisuuksia ja esiintyjiä; listoiltamme löytyy mm. taikuri Alfrendo ja trubaduuri Matti Muhonen, erilaisia muita laulajia, muusikoita, tanssiorkestereita, kuoroja, lausujia jne.  Verkostomme kautta pystymme järjestämään mittavankin tapahtuman ohjelman!
  • laulatusta yhteislaulutuokioihin
  • bändejä ja orkestereita
  • iltamaohjelmaa
  • ohjelmaa lasten tapahtumiin, pieniin ja suuriin
  • millaista ohjelmaa tahansa: me etsimme!