Kesäkahvila Kaiku

pannut

AVOINNA KESÄLLÄ 2019 4.6.-25.8. ti-pe klo 11-18 ja la-su klo 12-17.  Muina aikoina varattavissa ryhmävierailuille, yksityistilaisuuksiin tai vaikkapa kokouksiin ympäri vuoden!  Maanantaisin ja yksityistilaisuuksien aikana suljettu.

Kesäkahvila Kaiku sijaitsee Ruokolahden kauniilla kirkonmäellä, ulkomuseoalueen päärakennuksessa. Perinnetalon iloisessa ja tunnelmallisessa, karjalaisessa tuvassa voit nauttia kahvit ruokolahtelaisemäntien maittavien leivonnaisten kera. Tilauksesta järjestyy myös pitoruokailu karjalaiseen tapaan tai haluamallasi menulla! Tupaan mahtuu sujuvasti 45 henkilöä ruokailemaan.

Kesäkahvila Kaiku on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin, kokouksiin tai vaikkapa tyky-päiviin. Tuvasta löytyy videotykki ja valkokangas. Kaikun väki järjestää tarvittaessa myös ohjelmaa, kuten musiikkiesityksiä ym. sekä vaikkapa opastetun kirkonmäkikierroksen. Ympäristössä on paljon nähtävää ja koettavaa! Muutakin ohjelmaa järjestyy eri tilauksesta!  Kaiku järjestää ulkomuseoalueella runsaasti erilaisia tapahtumia, kuten yhteislauluiltoja, leikkipäiviä, teatterivierailuja, perinnemarkkinoita ym., joita kannattaa seurailla mm. Kesäkahvila Kaikun Facebook-sivuilta!

NYT ON HYVÄ HETKI VARATA RYHMÄLLE VIERAILUAIKA JA VAIKKAPA POSSUPOTTI LISUKKEINEEN!

KAIKUN HERKULLINEN POSSUPOTTI, á 35 €/ henk. (minimi 10 henk.) !  Possupotti sisältää pitkään kypsytettyä possua, maukkaita ja mausteisia uunijuureksia, puolukkasurvosta, suolakurkkua, itse tehtyä rieskaa ja ruisleipää, juomat sekä tietysti possun haudutuslientä, johon leipää voi dipata!  Jälkiruuaksi annokseen kuuluu mustikkakukko kermavaahdon kera ja tietysti kahvi tai tee!

Varausvahvistukset Kulttuuripalvelu Kaikulle viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta!  Lisätiedot ja tiedustelut: toimisto(at)kulttuuripalvelukaiku.fi tai 050 5901583 tai 050 5901584.