Kesäkahvila Kaiku

pannut

Kesäkahvila Kaiku sijaitsee Ruokolahden kauniilla kirkonmäellä, ulkomuseoalueen päärakennuksessa. Perinnetalon iloisessa ja tunnelmallisessa, karjalaisessa tuvassa voit nauttia kahvit ruokolahtelaisemäntien maittavien leivonnaisten kera. Tilauksesta järjestyy myös pitoruokailu karjalaiseen tapaan tai haluamallasi menulla! Tupaan mahtuu sujuvasti 45 henkilöä ruokailemaan.

Kesäkahvila Kaiku on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin, kokouksiin tai vaikkapa tyky-päiviin. Tuvasta löytyy videotykki ja valkokangas. Kaikun väki järjestää tarvittaessa myös ohjelmaa, kuten musiikkiesityksiä ym. sekä vaikkapa opastetun kirkonmäkikierroksen. Ympäristössä on paljon nähtävää ja koettavaa! Kaiku järjestää ulkomuseoalueella runsaasti erilaisia tapahtumia, kuten yhteislauluiltoja, leikkipäiviä, teatterivierailuja, perinnemarkkinoita ym., joita kannattaa seurailla mm. Kesäkahvila Kaikun Facebook-sivuilta!

NYT ON HYVÄ HETKI VARATA PIKKUJOULUT!

Kesäkahvila Kaikun pikkujoulumenút ovat muokattavissa toiveiden mukaan!  Tässä pari vaihtoehtoa:

KAIKUN HERKULLINEN POSSUPOTTI, á 35 €/ henk. (minimi 10 henk.) !  Possupotti sisältää pitkään kypsytettyä possua, maukkaita ja mausteisia uunijuureksia, puolukkasurvosta, suolakurkkua, itse tehtyä rieskaa ja ruisleipää, juomat sekä tietysti possun haudutuslientä, johon leipää voi dipata!  Jälkiruuaksi annokseen kuuluu mustikkakukko kermavaahdon kera ja tietysti kahvi tai tee!  Tässä vähän erilainen pikkujouluruoka, joka sisältää kuitenkin jouluisiakin makuja!

JOULUATERIA, á 48 € / henk. (minimi 10 henk.). Sisältää vihersalaatin kastikkeineen, rosollia, sienisalaattia, silliä, graavi- ja savulohta, kylmäsavulohihyytelöä, kinkkua ja sinappia, perunat, lanttu- ja porkkalaatikon, karjalanpaistin, punajuurivuokan, kotijuomat, leivät ja voit, piirakat ja munavoin sekä kahvin / teen ja joulutortun.

JOULUISET KAHVIT TAI JOULUPUURO RUSINASOPALLA Á 20 € / henk. (minimi 10 henk.)

Pikkujoulutarjouksiimme kuuluu, että soitamme ja säestämme halutessanne jouluisia yhteislauluja.  Muutakin ohjelmaa järjestyy eri tilauksesta!  Varausvahvistukset Kulttuuripalvelu Kaikulle viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta!  Lisätiedot ja tiedustelut: toimisto(at)kulttuuripalvelukaiku.fi tai 050 5901583 tai 050 5901584.