Tuotteet ja palvelut

Kulttuuripalvelu Kaiku Ky tuottaa mitä moninaisempia tapahtumia ja ohjelmapalveluja; tunnelmallisia metsäohjelmia ja -seikkailuja, teemapäiviä ja rentouttavia hetkiä luonnon helmassa tai perinteitä huokuvissa ympäristöissä tai vaikkapa kulttuuria sisältäviä luontoretkiä.  Kokoamme ohjelmaa, välitämme esiintyjiä ja autamme kaikenlaisten tilaisuuksien järjestelyissä.  Voit siis tiedustella kauttamme ohjelmaa ja järjestelyapua vaikkapa yhteisösi tapahtumaan, omille syntymäpäiville, häihin, polttareihin, ym. Tuotteisiimme kuuluvat myös esimerkiksi kuntien yleisen kulttuuritoimen palvelut ja erilaiset kulttuuriselvitykset.

Yrityksille ja työyhteisöille

Luonnon tarinat, luontoretket ja -seikkailut. Opastetut kierrokset Ruokolahden kirkonmäellä ja muissa kulttuurikohteissa. Tapahtumatuotanto, tiimi- ja tyhy -ohjelmat sekä äänentoistot.

Tutustu tuotteisiin

Matkailijalle

Matkailijalle ja retkiryhmille

Luonnon tarinat, luontoretket ja -seikkailut. Opastetut kierrokset Ruokolahden kirkonmäellä ja muissa kulttuurikohteissa. Tapahtumat ja Kesäkahvila Kaiku.

Tutustu tuotteisiin

Perheille, lapsille ja nuorille

1. Luonnon tarinat, luontoretket ja -seikkailut.
2. Tapahtumat
3. Kesäkahvila Kaiku
4. Metsätontut Varpu ja Naava.
5. Opastetut kierrokset Ruokolahden kirkonmäellä ja muissa kulttuurikohteissa.

Tutustu tuotteisiin

Perheille, lapsille ja nuorille.

Kuntatoimijoille, seurakunnille ym. yhteisöille

1. Kuntien yleisen kulttuuritoimen palvelut
2. Tapahtumatuotanto
3. Äänentoistot
4. Kouluille, päiväkodeille ja kerhoille tai tapahtumiin: Metsätontut Varpu ja Naava
5. Ohjelma- ja esiintyjävälitys

Tutustu tuotteisiin

 

Kaikki ohjelmalliset seikkailumme ovat käsikirjoitettuja ja testattuja.  Ohjelmapalvelut on tuotettu siten, että suurin osa niistä on siirrettävissä ja toteutettavissa eri ympäristöissä, asiakkaan toivomassa paikassa.  Suurin osa seikkailuistamme sopii myös koko perheelle.  Ohjelmapalveluja suunnitellaan ja toteutetaan myös kurssi- sekä työpajamuotoisina ja niitä räätälöidään tarvittaessa asiakkaan tarpeiden mukaan kohderyhmälle sopiviksi.

Suunnittelemiemme ohjelmapakettien käsikirjoitusten ja toteutuksen yksinoikeus on Kulttuuripalvelu Kaiku Ky:llä.  Teemme tilauksesta käsikirjoituksia myös muille toimijoille ja testaamme käsikirjoituksen toimivuuden tarvittaessa myös käytännössä, jotta tuote on sen tilaajalla käyttö- ja toteutusvalmiina.

Mm. Satuja ja tarinoita -laulu- / leikkituokiomme lapsille muokkautuu vuodenaikojen mukaan. Tilaa esimerkiksi päiväkodin, -kerhon tai alaluokkien piristykseksi!

Teemme paljon yhteistyötä eri tahojen kanssa!  Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet mm. Ruokolahden leijonalegendaa esittelevän polun Lohelan yhteyteen! Polku sai Ruokolahden KKI:n Vuoden kuntoiluteko -palkinnon.  Polku on kierrettävissä kesäaikaan.  Kysy lisää näistä tai ota yhteyttä, jos haluat, että kehitämme myös Sinun kohteeseesi tai toimintapaikkaasi ohjelmaa!

Tuotteet ja palvelut - Lasten linnoituspäivä