Kesäkahvila Kaiku

pannut

Kesäkahvila Kaiku sijaitsee Ruokolahden kauniilla kirkonmäellä, ulkomuseoalueen päärakennuksessa. Perinnetalon iloisessa ja tunnelmallisessa, karjalaisessa tuvassa voit nauttia kahvit ruokolahtelaisemäntien maittavien leivonnaisten kera. Tilauksesta järjestyy myös pitoruokailu karjalaiseen tapaan tai haluamallasi menulla! Tupaan mahtuu sujuvasti 45 henkilöä ruokailemaan.

Kesäkahvila Kaiku on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin, kokouksiin tai vaikkapa tyky-päiviin. Tuvasta löytyy videotykki ja valkokangas. Kaikun väki järjestää tarvittaessa myös ohjelmaa, kuten musiikkiesityksiä ym. sekä vaikkapa opastetun kirkonmäkikierroksen. Ympäristössä on paljon nähtävää ja koettavaa! Kaiku järjestää ulkomuseoalueella runsaasti erilaisia tapahtumia, kuten yhteislauluiltoja, leikkipäiviä, teatterivierailuja, perinnemarkkinoita ym., joita kannattaa seurailla mm. Kesäkahvila Kaikun Facebook-sivuilta!

Aukioloajat 5.6.-26.8.208
ti-pe klo 11-18 ja la-su 12-17.
Maanantaisin, yksityistilaisuuksien aikana ja juhannuksena suljettu.

Poikkeusaikataulut löydät meidän Facebook-sivuilta. Kesäkauden jälkeen kahvila on avoinna tilauksesta. Varaukset ja tarjouspyynnöt Kulttuuripalvelu Kaikulle!

Kaikulle on tehty nyt myös oma nimikkoruoka ja nimikkoleivos!  Tilaa ryhmällesi HERKULLINEN POSSUPOTTI!  Possupotti sisältää pitkään kypsytettyä possua, maukkaita ja mausteisia uunijuureksia, puolukkasurvosta, suolakurkkua, itse tehtyä rieskaa ja ruisleipää sekä tietysti possun haudutuslientä, johon leipää voi dipata!  Jälkiruuaksi annokseen kuuluu mustikkakukko kermavaahdon kera! Nimikkoleivoksena meillä on kuusenkerkkä-mustikkajuustokakku!